Koffie Thee uitnodigiging

Koffie, Thee, TV?

Itchy TV is momenteel bezig met het realiseren van het tv-programma ‘Van Oorsprong Tot Kopje‘, hét eerste tv-programma over speciality koffie, thee en chocolade. Begin 2016 wordt dit uitgezonden op een commerciële televisiezender in Nederland.

We willen alle specialisten van koffie en thee en andere belanghebbenden, de unieke kans bieden om deel uit te maken van dit programma. Daarom nodigen wij u graag uit op 3 december om onder het genot van een goede kop koffie of thee met een heerlijk stuk chocolade de mogelijkheden te bespreken.

Van Oorsprong tot Kopje’ is een branded content programma waarin u de mogelijkheid krijgt om uw merk onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse televisiepubliek. Met deze formule toveren wij uw verhaal om in beeld, zonder overduidelijke reclame. En dat werkt!

We zien u graag verschijnen op 3 december om 14.00 uur bij koffiespeciaalzaak Etagère in Baarle-Nassau van gastheer Dolf Paulissen. Laat u even weten of u aanwezig bent? Stuur hiervoor een mail naar info@itchytv.nl.